В края на април тази година се появиха първите съобщения в чуждестранните медии, разкриващи, че супермоделът Джиджи Хадид е бременна.

Вижте снимки на Джиджи Хадид >>

Сайтът TMZ писа, че Джижи е в 20-тата седмица, но след това информацията така и не бе потвърдена, нито от манекенката, нито от нейния приятел и баща на детето - Зейн Малик, който стана известен с момчешката група One Direction.

Преди броени часове супермоделът пусна видео в своя Инстаграм профил, в което за първи път се показа на почитателите си бременна и в него ясно се вижда, че коремът ѝ е вече доста пораснал.

В клипа Джиджи говори за новия брой на V Magazine и участието си в него, но последователите ѝ в социалната мрежа са много по-заинтересовани да я видят след толкова време и то в напреднала бременност. Видеото ѝ е събрало вече над 1 600 000 харесвания.

През последните няколко месеца 25-годишната манекенка и 27-годишният Зейн Малик се бяха изолирали заедно заради пандемията от коронавирус. Връзката им започна в края на 2015 г., като нееднократно се разделяха и събираха, но преди време Хадид намекна, че е готова да създаде семейство и обмисля бъдещето си извън кариерата си на модел.

Джиджи Хадид и Зейн Малик

Снимка: Getty Images/Guliver Photos