Двукратният победител в българското издание на тв предаването "Vip Brother" - Джино Бианкалана, и годеницата му д-р Кристина Канева, официално заживяха под един покрив. Двойката е купила приказна къща, намираща се в столичния квартал "Бояна".

Вижте снимки на Джино и Кристина >>

"Нашият първи дом заедно!", написаха те към кратко видео, разкриващо луксозния имот, което качиха в общия си профил в Инстаграм.

От кадрите, заснети по време на първия сняг в София, се вижда, че жилището е обзаведено с много вкус, а атмосферата е изключително уютна. В клипа риалити звездата е седнала на мек бежов фотьойл, разположен до камина, в която гори огън, и гледа през големите прозорци, разкриващи зимния пейзаж отвън. В единия край на помещението стои украсена коледна елха, а до нея се намират три дивана и стъклена маса. Леглото е точно зад този, който е позициониран срещу дръвчето, като в другия край се вижда трапезна маса.

Последователите им написаха множество коментари, изразяващи възхищението им към новия им дом.

"Като в приказките!", "Мечта", "Невероятна красота", са само част от комплиментите на почитателите им, които им пожелаха безброй щастливи мигове, разбирателство и детски смях, който да изпълни имота.

Но това не е единствената нова придобивка на Бианкалана. Преди дни той се похвали в социалната мрежа със собствено заведение, което е отворил в София. Вдъхновен от дългогодишния си престой във Ветровития град, той е решил да кръсти мястото "Chicago lounge bar and dinner".