Певецът, който бе обявен от People за "Най-сексапилния мъж на планетата" за 2019 година - Джон Леджънд, скърби за загубата на любимата си баба.

Изпълнителят сподели кадри в своя Инстаграм профил преди ден, на които е заедно с възрастната дама, а посланието към снимките гласи:

"Моята красива баба Мариори Максин Стивънс напусна този свят тази сутрин, само няколко дни след като навърши 91 години. Благодарни сме са живота, който живя, за любовта, която сподели с многото си деца, внуци, правнуци... Тя беше най-грижовната баба, която можете да си представите. Все още ни изпращаше картички с пари за всеки рожден ден. Канеше ни за Коледа в нейната малка розова къща в Спрингфийлд, докато буквално вече не се побирахме в нея. Тя бе пълна с любопитство и енергия до последния си ден..."

На една от снимките бабата на Джон Леджънд държи в ръце едно от децата на певеца и неговата съпруга Криси Тейгън.

Последователите на Леджънд в социалната мрежа му изказват съболезнованията си и намират явна прилика между Джон и любимата му баба.

Джон Леджънд и Криси Тейгън имат две деца - Луна на 4 години и Майлс на 2 години.

Вижте снимки на двойката >>

Снимка: Официален профил в Instagram

За съжаление моделът Криси Тейгън преживя спонтанен аборт, докато беше бременна с третото им дете, което двамата бяха решили да нарекат Джак.

Снимка: Официален профил в Instagram

Двойката сподели този тъжен момент в социалните мрежи, за което бяха упрекнати от мнозина, но други искрено им съчувстваха.