Холивудският актьор Джон Траволта направи 10-годишния си син Бен истински щастлив, като се е съгласил момченцето да си вземе нов домашен любимец.

Както разбираме от поста в Инстаграм профила на Траволта, става дума за котката Кристъл, която се е сгушила в прегръдката на Бен на снимката, публикувана от актьора.

Бен е третото и най-малко дете на Джон Траволта и вече покойната му съпруга Кели Престън. Двойката има дъщеря Ела Блу, която е вече на 20 години. Джон и Кели имаха и син Джет, който почина през 2009 г.

Вижте снимки на Джон Траволта и Кели Престън >>

През ноември 2020 най-малкото им момче Бенджамин стана на 10 години.

През същата, 2020 г. майката на Бен и съпруга на Джон Траволта - Кели Престън почина, след като загуби битката с рака на гърдата. Джон и Кели бяха женени почти 30 години и след смъртта на съпругата си холивудският актьор бе съкрушен.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Сега той прави всичко възможно, за да полага най-добрите грижи за децата си Ела и Бен и да ги направи щастливи, затова няма нищо изненадващо във факта, че е позволил на Бенджамин да има нов домашен любимец в лицето на котето Кристъл. Видно е, че това предизвиква искрена усмивка на лицето на малчугана.