Джони Деп каза, че не е имало смисъл да се среща отново с бившата съпруга Амбър Хърд за каквото и да било, тъй като ситуацията щяла да се превърне в "кървава баня".

Четвъртият ден от съдебния процес, в който той съди Хърд, Деп беше подложен на кръстосан разпит от адвоката на Хърд, Бен Ротенборн, съобщи "Daily Mirror".

Той беше разпитван за аудио записи на спорове с Хърд и дали тя е единственият човек, който има проблем със злоупотребата с алкохол.

"Сър, ако някой е имал проблем с пиенето ми по всяко време от живота ми, това съм бил аз", отвърна Деп. "Единственият човек, когото съм малтретирал в живота си, съм аз самият", сподели той, цитиран от CNN.

Embed from Getty Images

Деп съди бившата си съпруга, за 50 милиона долара заради публикация от 2018 г., в "The Washington Post", в която тя описа себе си като "публична фигура, представляваща домашно насилие". Въпреки че името на Деп не е посочено в статията, той твърди, че това му е коствало загубата на доходоносна актьорска работа.

И Хърд, и Деп, които се запознаха през 2009 г. и бяха женени от 2015 до 2016 г., се обвиняват взаимно в физическо насилие по време на връзката им. Процесът, който започна на 11 април, ще продължи шест седмици. Хърд все още не е дала показания.

"Никой не заслужава да живее така", каза Деп, описвайки връзката им накрая като "ужасяваща".

Джони беше попитан и за запис, в който се карат. "Какво отговорихте, когато г-жа Хърд казва: "Кажи на света, Джони. Кажи им, аз, Джони Деп, мъж, съм жертва на домашно насилие?".

"Казах:"Да. Аз съм"," отвърна Деп.

Embed from Getty Images