Измина малко повече от месец, откакто Джони Деп бе в Лондон за делото, продължило 3 седмици, което актьорът заведе срещу издателите на вестник "The Sun" за клевета, а сега той отново е в британската столица. Този път обаче визитата му няма нищо общо със съдебната битка, макар да е открил една от причините за настоящото си посещение именно по това време.

Според чуждестранната преса звездата от "Карибски пирати" е в Обединеното кралство за снимките на нов проект с негово участие, предоставящ му чудесна възможност да се види с жената, за която се твърди, че е новата му любов. Преди дни в. "Daily Star" предаде, че 57-годишния Деп е забелязан в хотел "The Corinthia", където е отседнал, в компанията на 33-годишната риалити звезда от популярното английско шоу "Made In Chelsea" - Софи Херман. По думите на очевидци той изглеждал наистина щастлив.

Вижте снимки на Софи >>

Медията пише, че двамата са се запознали през юли, когато Джони бил в града за процеса срещу британския таблоид. Първата крачка предприела Софи, която написала номера си на лист хартия, след което го е пъхнала незабелязано между струните на китарата му. Оттогава те често се чували по телефона, говорейки с часове.

От "Daily Star" са се свързали с представителите на Деп и Херман, но все още никой от тях не е коментирал официално отношенията им.

Екранният Джак Спароу беше женен за колежката си Амбър Хърд, с която през 2017 г. решиха окончателно да сложат край на техния изпълнен с проблеми брак. Преди това той имаше 14-годишна връзка с френската певица Ванеса Паради, от която има две деца.

Родената в Мюнхен Софи добива популярност през 2015 г. в удостоения с награда БАФТА риалити сериал "Made In Chelsea". Блондинката бързо се превръща в любимка на зрителите. Когато не се снима в предаването, тя обикаля Европа. Освен актриса, Херман е модел, а отскоро се изявява и като дизайнер на бижута.