В холивудския свят браковете и връзките идват и си отиват буквално за секунди. Когато някой актьор каже "да", обикновено не е последното му вричане във вечна вярност или поне такава е тенденцията.

Вижте снимки на Джулиан и Барт >>

Джулиан Мур и режисьорът Барт Фройндлих са изключение от правилото. Двамата са женени от 16 години и любовта им продължава да расте. "Чист късмет", биха казали много. Но Джулиан е категорична, че в любовта нещата не са толкова прости, колкото се представят по филмите. Тя изисква отдаденост и жертви. Актрисата сподели пред списание People някои неща по този въпрос:

"Странно е, че у хората има този наратив да смятат, че само за работата, образованието и усъвършенстването си трябва да се трудят, а в любовта нещата се случват от само себе си. Просто срещаш някого и това е то. Но така става само в романтичните комедии. В реалния живот любовта изисква да се грижиш за нея, да инвестираш в нея, да й отделяш от времето си. Тя не е даденост. Когато открием човека за нас, ние трябва да даваме. Това е любов", казва 58-годишната Джулиан.

Мур и Барт сключиха брак през 2003 г., след като се срещнаха на снимачната площадка на "The Myth of Fingerprints" още през 1996 г. Тя е споделяла преди, че началото на отношенията им е било неочаквано, но те са се развили и сега имат години от спомени и преживявания.

Имат две деца: Кейлъб - на 21 години, и Лив - на 16 години. Сега, когато Джулиан има две пораснали деца и дългогодишен брак зад гърба си, животът й не би могъл да бъде по-хубав:

"Постоянно си мисля, че ние наистина успяхме, щом сме заедно и сме щастливи!"

Източник: eva.bg