Определено можем да кажем, че минaлата година беше годината на звездните раздели. Джулиана Гани и нейният бивш Илиян също бяха от двойките, които приключиха отношения само след няколко години брак. От тази връзка се роди единственият им син Давид. Но дали сега вече Джулиана е бременна от новия си приятел? 

Вижте Джулиана с новия ѝ партньор >>

За това загатна самата тя в Инстаграм, след като пусна опция за задаване на въпроси от нейните почитатели. Там един от нейните последователи я попита дали е бременна, а тя му отговори по закачлив начин като написа: "Може би да...Личи ли ми?"

Снимка: Скрийншот Инстаграм

Последваха и други въпроси, които бяха свързани с очакване на второ дете, като един от тях гласеше: "Мислиш ли за второ?", а на него тя отговори: Да, този път момиченце". 

Разбира се, не липсваха и въпроси свързани с делото за Давид. Последователи я попитаха дали детето ще остане при нея, но тя сподели, че в името на семейството и това Давид да не страда, е отстъпила правата на баща му.

Снимка: Скрийншот Инстаграм

Феновете й обаче не спряха дотук. Те продължиха да я питат по-пикантни въпроси като един от тях беше: Кога ще запознаеш Давид с половинката си? Тя написа, че това е деликатен въпрос и е най-важно да не травмират детето. 

Снимка: Скрийншот Инстаграм

Не закъсняха и такива въпроси свързани със сватба с новия ѝ партньор, но тя отклони въпроса към него, като написа: "Ти ще кажеш".

Както всички знаем моделът има не една или две пластични операции, които тя самата не крие. Наскоро Гани се подложи и да ринопластика, като този път се довери на българските лекари. Както всеки път, така и този, тя не пропуска да се похвали на последователите си с тази нова корекция, като дори пусна клип в профила си в Инстаграм от рехабилитацията, която лекарите са й назначили.