Мис Силикон 2013 - Джулиана Гани за пореден път провокира последователите си в Инстаграм с изключително "разкриваща" снимка и пост, в който раздразнението ѝ от коментари по неин адрес лъха от всяка дума.

Вижте кадъра >>

На снимката Гани е застанала в гръб, носи синя кърпа на главата и още една, която разкрива доста повече от голия си гръб. Посланието до кадъра гласи:

"С тази снимка поздравявам всички дребни души, които в стремежа си да ме злепоставят не се сетиха да погледнат какви са татуировките на МОЯ гръб. Това показва нивото ви на интелигентност. Та с две думи изгубихте ценно време да изпращате чужди снимки, мислейки че на тях съм аз! Честито! Тази загуба на време също показва нивото ви на интелигентност!

Ако пък толкова искате да намерите мои голи снимки ще ви насоча към списание Плейбой, където съм била на корица цели ТРИ пъти! Много здраве и другия път влагайте повече мисъл, че сега сигурно се потите от неудобство!"

Всъщност поводът за раздразнението на Джулиана е станала фалшива нова по неин адрес, след като са били публикувани разголени снимки, за които се твърди, че са нейни, а това не отговаря на истината.

Младата майка, която роди първото си дете в навечерието на Нова година, явно е била доста провокирана от невярното съдържание, за да изригне с такъв пост в социалната мрежа.

От снимката се вижда, че Джулиана е на слънчева почивка на малкия остров Боракай, разположен на около 315 км южно от столицата на Филипините - Манила. Въпреки че островът е наистина малък със своите 7 километра дължина и само 1 километър широчина, именно там се намира едно от най-красивите места за плажуване в света - "Белият плаж".

Дали Джулиана в момента е на почивка, или е публикувала своя стара снимка от остров Боркай, не става ясно. От сторито ѝ в Инстаграм обаче, на което е публикувала кадри как разхожда бебето си в количката, можем да съдим, че по-скоро става дума за стара снимка, с която Гани просто иска да демонстрира как наистина изглежда голият ѝ гръб.

Снимка: Официален профил в Instagram