Преди 2 дни наследникът на Джулиана Гани и Илиян, който се появи на този свят на 31 декемви, беше изписан заедно с майка си от болницата. В момента двамата вече са у дома, а пловдивчанката публикува в официалната си Инстаграм страница галерия от снимки на жилището, на които се вижда, че с половинката ѝ не са щадили средства за декорацията му.

Вижте снимки >>

Семейното огнище на двойката е украсено с множество балони, сред които преобладават сините тонове, цветя в същата гама, както и голям плюшен мечок. На изображенията се вижда и триножник, върху който е поставена табела с надпис на английски език, гласящ: "Добре дошъл у дома!", а на бялата кожена кошара с балдахин е окачен друг, изписващ: "Добре дошло, бебе". На отрупаната с лакомства маса, която е в стил рококо, подобно на останалите мебели в къщата, стои красива торта.

На втория етаж на десерта, завършващ с преспапие със спящо новородено дете, върху което има захарни рози и щъркел, стои буквата "Д", което накара много хора да предположат, че синът на Гани носи името Димитър. Причина за хипотезите е факта, че в скорошно свое интервю младите родители споделиха, че ще кръстят първородната си рожба с име на светец, заради убежденията си, че ще има чиста душа и ще бъде добър човек.

"Добре дошъл у дома, любими! Вчера беше изписването на нашия принц и той вече командва къщата със замах, ха-ха!", гласи посланието към фотографиите на Джулиана.

Преди известно време Илиян зарадва почитателите им с кадър в социалната мрежа, с който показа, че е присъствал на раждането.

"Добро утро! Време е да ви споделя кой беше главен асистент хирург на раждането на сина ни! Знаете, че обожавам медицината и просто не се стърпях! Освен, че държах да присъствам на този незабравим момент, имах възможността да видя на практика много неща, които съм учил. Между другото може би сте разбрали, че плануваното раждане в Пловдив се проведе в София. По този повод ще направим специално видео, в което ще си поговорим за най-важните решения, които трябва да се вземат преди раждането на едно дете!", написа той към изображението.

Снимка: Официален профил в Instagram