Всеки човек свързва Коледа с нещо определено, което с течение на годините несъзнателно се е превърнало в символ на празника за него. От спокойствието, завладяло дома след последните тежки работни дни в годината, през задушевните разговори с цялото семейство, което все по-рядко сякаш има възможността да се събере на едно място, до щастието, изписано по лицата на децата, разопаковали мечтания подарък, вдъхващ им вяра в магията на сезона.

Въпреки различните олицетворения на Рождество, все пак има няколко традиционни елемента, без които вълшебството му просто няма да бъде същото... като например ароматът на горещ шоколад, греяно вино, елхови клонки и портокалови кори, както и приятната топлина на огъня, запален в камината, придружен от успокояващия звук на припукващите в нея дърва, и разбира се - бялата покривка зад прозорците, обхванала пейзажа навън.

Вижте снимки на Иванка >>

Само че очевидно не всички държат на тях, тъй като има хора, които предпочитат да се потопят в съвсем различна атмосфера. Точно като Иванка Тръмп, която явно планира да прекара остатъка от декември в пределите на дома си в горещата Флорида, вместо да предприеме пътешествие към някое място, където може да усети духа на Коледа. Наскоро дъщерята на бившия държавен глава на Съединените американски щати бе забелязана на един от лазурните брегове на Маями заедно със своя съпруг Джаред и двамата им сина - Джоузеф и Теодор. На папарашките снимки, появили се в интернет, ясно се вижда, че четиримата се наслаждават подобаващо на топлите слънчеви лъчи и разхлаждащите води на океана.

За разходката си по крайбрежната ивица блондинката се бе спряла на елегантна светлосиня плажна рокля с тънък колан, минаващ през талията, която подчертаваше добрата ѝ фигура. Завършвайки визията си, тя бе избрала бяла шапка с широка периферия и чифт слънчеви очила. От своя страна съпругът ѝ носеше тъмносиня тениска, която не запази задълго на гърба си, и неоново зелени шорти. Двамата не се притесняваха да демонстрират чувствата си пред останалите посетители плажа, излегнали се в близост до тях върху застланите на пясъка хавлиени кърпи, и на няколко пъти бяха уловени от фотографските обективи в интимни моменти, разменяйки си нежни ласки и целувки.

След това двамата се отдадоха на игри със своите наследници, сред които отсъстваше първородната им дъщеря Арабела.

Иванка и Джаред се запознаха на работен обяд, организиран от брокер на недвижими имоти и приятел на Доналд Тръмп през 2007 г. По онова време всеки от тях бе на 25-годишна възраст.

"Той много умело ни накара да мислим, че единственият ни интерес, ще бъде бизнес сделката, въпреки че от самото начало плановете му са били различни. И до днес всеки път, когато го видим, му казваме "Това бе най-добрата сделка, която някога сме сключвали", разказа Иванка пред "Vogue" преди шест години.

Двойката обаче се раздели за кратко през 2008 г. поради религиозни различия. Малко по-късно обаче отново подновиха романса си, а след като дъщерята на бизнес магната прие юдаизма, обявиха годежа си.