Ели Гигова се завърна на екран в сутрешния блок на БНТ и даде първото си интервю за LOVE style. Тв водещата две години не бе в България, а причината за това разкри самата тя.

Вижте снимки на Ели >>    

"Завърших магистратура в Колумбийския университет в Ню Йорк", каза Ели Гигова пред списаниетo - "Това беше моя много голяма мечта. Направих го, защото исках да имам по-задълбочени познания за публичната администрация и за световната политика."

Докато тя бе отвъд Океана, медиите тук писаха, че е имала любовна история с американец:

"Мога да потвърдя само, че имах връзка в Америка, но тя приключи, защото реших да се завърна в България."

Ели обясни решението да сложи край на любовните си отношения с житейския си опит:

"Няма как да се поддържа дистанционно. Правила съм го, когато бях по-малка, но не се получи. Това е, което ще кажа по тази тема. Сега нямам приятел. Смятам, че съдбата ще си изиграе ролята и когато тя реши ще ми изпрати човека за мен. Не търся никой. Знам, че като дойде моментът, той ще ме намери."

На тв водещата обаче не й липсват приятни изненади. За последния си рожден ден тя получила 601 рози от таен обожател, който дори не оставил картичка със своито име.

"Нека се обади, поне да му благодаря" - заяви Ели Гигова.

А на въпроса дали е готова да стане майка журналистката отговори така:

"Всяка жена има моменти, в които иска да има дете. В други обаче съм се питала дали мога да му дам всичко, след като фокусът ми е насочен главно към кариерата. Аз самата предпочитам да имам бебе, когато наистина съм готова да му се отдам, а не да го оставям на гледачки. Татко, разбира се, че иска внуче, но той никога не се бърка в моя живот. Оставил ме е сама да решавам какво да правя."