Певицата Ели Голдинг очаква първото си дете от съпруга си Каспар Джоплинг. Суперзвездата не се е появявала в общество от август миналата година - в музея "Victoria and Albert" в Лондон. Тя каза, че е разбрала за бременността малко по-късно - на първата годишнина от сватбата си.

"Бременността ме накара да се почувствам човек. Иска ми се да намеря по-добра дума от женствена, но се налях както никога преди", призна тя. "Приятно ми е. На съпруга ми също".

Вижте снимки на Ели >>

Бременността бързо е донесла промени, включително и в подхода на певицата към фитнеса и храната, пише БТА. В условията на пандемията от Covid-19 тя е наложила и много самоограничения, а те са предизвикали чувство за самота.

Ето какво сподели още изпълнителката на "Burn":

"Такова гадене и умора никога не бях преживявала. Струва ми се, че е табу да се говори за бременността като предизвикателство. Тя не винаги е спокойна и жената не винаги сияе. Не казвам, че всяка секунда от тази бременност съм била нещастна. Но не винаги е лесно. Започнах да уважавам повече всяка жена, която има деца."

Ели Годинг добави, че се вълнува от предстоящото майчинство, но остава съсредоточена и върху музиката си. Тя издаде албума си "Brightest Blue" през юли миналата година след петгодишна пауза. Тогава тя призна, че той е най-искреният й досега.

Ели Голдинг и Каспар Джоплинг

Снимка: Getty Images