Младата булка не иска да е от звездите, които се тъпчат със силикон, за да са секси. Преди години половинката на Елин Топузаков си коригира бюста, но преди сватбата решила да се отърве от него. „Корекциите, които имах по тялото си, ги премахнах. В момента съм с възможно най-малкия бюст и много повече ми харесва естествен, без никакви намеси,” разкри госпожа Топузакова пред Монитор. Тя вече не може да разбере манията обхванала младите момичета да си слагат силиконови гърди.

Вече не е модерно да си наблъскана със силикон. Разбира се, ако някой има чисто физиологически проблем, както беше при мен, съм „за” пластичните операции. Но за младите момичета, които си имат всички дадености от природата, според мен е ненужно. Когато жената роди и стане над 35 години, не виждам нищо лошо да се подложи на такава операция. Но не трябва да се прекалява”, категорична е Весела.

На сватбата на Весела и Елин фолкпевицата Магда хвана сватбения букет, издава сп. LOVEstyle. А на въпроса дали вече има подходящ младоженец, отговори: „Ако няма, ще намеря!” Жартиерът пък отиде при брата на Елин – Иван. Емилия, която е сред най-добрите приятелки на булката, пристигна не с половинката си Коко Динев, а с плеймейтката Мария Цветкова. Зара пък показа новия си приятел, който упорито криеше от медиите.

Нови снимки от сватбата >>