Момиче с много таланти! Такава е Елия от 4Magic, която освен с ангелски глас, приковава вниманието на жадните за творчество и с невероятните си картини, които ще сподели за първи път официално на самостоятелна изложба, на която в рамките на месец ще бъдат представени 25 различни композиции на 30 платна.

Елия рисува от малка, а вдъхновение черпи от хората и пейзажите, които я заобикалят. В творчеството ѝ няма правила, сама се е научила да рисува и го прави с ръце, без да използва четки. Ателието ѝ се помещава в гаража в задния двор на нейния дом. Техниката, която използва, е изливна, с акрилни бои, а красотата ѝ се крие в това, че по време на рисуването се получават напълно неочаквани форми.

Вижте снимки >>

"Резултатът от този начин на рисуване развива въображението на хората и това ме вдъхновява. Когато разливам цветовете се получава първоначално една форма, която след това видоизменям върху платното. Колкото повече се вглеждаш в дадена картина, толкова повече интересни форми откриваш в нея, точно както в небето и облаците", споделя Елия.

Елия от 4Magic

Снимка: Вирджиния Рекърдс

На въпроса как се е решила да направи изложба, тя отговаря:

"Всички картини, които съм създавала до момента, съм подарявала на близки и приятели по различни поводи. Най-голямата композиция от три картини, подарих на брат си за рождения му ден. Тогава той ме попита защо не се престраша да споделя страстта си с по-голяма група хора. Сякаш ми трябваше повече самоувереност и сега се радвам, че изложбата е факт", признава момичето.

Елия продължава да жъне успехи и като част от 4Magic, които вече могат да се похвалят с уникална серия от четири поредни супер успешни проекта - след "Together" ("Вечерай Радо"), "Колко ми липсваш" и "Вселена", последният им сингъл "XO XO" е вече 14 последователни седмици в ТОП 10 класацията на най-излъчвани песни на български изпълнители в родния ефир.

Момичетата от 4Magic

Снимка: Вирджиния Рекърдс

В момента момичетата работят по следващия си сингъл, който предстои да излезе през ноември.