Актрисата Ема Стоун е счупила рамото си на скорошния концерт на Spice Girls на стадион "Уембли" в Лондон и по лекарска препоръка трябва да почива два месеца.

Вижте Ема на червения килим >>

30-годишната Стоун се намира във Великобритания за снимките на филма "Круела", в който се превъплъщава в образа на младата злодейка.

"Ема се премести във Великобритания за лятото, за да се "потопи" изцяло във филма, възползвайки се от възможноста да се превъплъти в образа на класическа злодейка", казва неназован източник, цитиран от в. "Сън".

Освен на работа обаче, Ема Стоун се е отдала и на развлечения. Актрисата е голяма почитателка на Spice Girls и не е пропуснала възможността да посети концерта им на стадион "Уембли" в Лондон. Подвизавайки се върху рамото на свой приятел, Стоун е паднала и е наранила собственото си рамо. Първоначално актрисата е мислила, че има навяхване, но впоследствие се е оказало, че става въпрос за счупване, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Как травмата на Ема Стоун ще се отрази на снимачния процес засега остава неясно. Актрисата трябва да е във възможно най-добра форма за ролята, но след инцидента лекарите са ѝ препоръчали да почива два месеца и да носи шина.