Известната диетоложка Енджи Касабие, която стана майка преди броени дни, се появи в ефир, заедно със съпруга си, за да разкаже подробности около раждането на малкия Райън.

Скоро след раждането тя сподели и снимка със съпруга си и момченцето им в своя Инстаграм профил.

Вижте кадъра >>

Щастливата майка разказа в предаването "Събуди се", че е родила много бързо, макар че е трябвало раждането да бъде предизвикано, тъй като бебето никак не искало да излиза. Припомняме, че Енджи трябваше да роди през декември. Тя счита, че е била осигурила толкова хубава среда на бебето, че той до последно не искал да излиза навън.

Но в крайна сметка самото раждане е преминало много бързо и бебето, и майката са добре, вече са изписани от болницата и са вкъщи, където Енджи дава всичко от себе си, за да се грижи за малкия Райън. Тя сподели, че синът ѝ е кръстен на баща му - съпругът на Касабие - Рабих Ел Зейн. Той обаче не е присъствал на раждането, както бе съобщено от пиара на диетоложката по-рано, а в родилната зала, заедно с Енджи е била майка ѝ.

По време на интервюто Райън също беше там, макар и скрит в количката си и спеше, докато родителите му обясниха, че засега е много спокойно бебе.

Енджи Касабие роди за първи път на 14 януари, като това, както самата тя каза, е най-щастливият ден в живота ѝ. Зад гърба си диетоложката има две неуспешни бременности, затова сега радостта на семейството е "10 пъти по-голяма".

Грижовната майка обаче няма никакво намерение да спира да работи и още преди ден е била в кабинета си за среща с клиенти. Тя е убедена, че ще успява да се справя едновременно с работата си и с майчинството. Разбира се, съпругът ѝ и майка ѝ са тук, за да ѝ помагат.