Известната диетоложка на звездите - Енджи Касабие, е станала майка за първи път тази вечер.

Момченцето ѝ е проплакало около 19 ч., съобщава пиарът на звездата Наско Лазаров.

Вижте снимки на Енджи и съпруга ѝ >>

Съпругът на Енджи - мистър Ливан 2014, Рабих Ел Зейн, е присъствал на раждането. Щастливите родители са избрали името Райън за малкия си наследник.

Диетоложката съобщи, че е бременна преди няколко месеца в ефир, след като бе поканена като гост-коментатор в студиото на "Игри на волята". Тогава Енджи сподели, че е в седмия месец очаква раждането на първото си дете, както самата тя каза:

"От началото на декември до края. Дано е на Коледа, но ще видим."

Явно обаче щастливото събитие се е забавило малко и дългоочакваното бебе на семейството се появи на бял свят едва днес.

Пиарът на Енджи и близък до семейството - Наско Лазаров, публикува специален пост, посветен на щастливото събитие, в своя Инстаграм профил.

Вижте тази публикация в Instagram.

Най-щастливия човек съм на Земята ! @angiekassabie и @rabihelzeinofficial си имат своята първа рожба - Райън ! Нека да бъде благословен и толкова успешен като мама и тати ! Последно време с Енджи пътувахме много, така че може спокойно да го наречем гражданин на света ! Добре дошъл Райън - обещавам да те пазя и слушам, ще те развеждам в парка до нас и черпя сладолед ако мама позволи! Благодаря ти, д-р Иван Сигридов за чудото, за сбъднатата мечта ! Ти си Бог за мен и за всички жени на които си помогнал многократно ! Енджи заслужава най-най доброто на Света ! Welcome Rayan !!! Welcome to world !!!

Публикация, споделена от Nasko Lazarov PR (@pr.lazarov) на

Преди време Касабие разкри, че е загубила близнаци, когато е била бременна в шестия месец, а преди това е имала още една неуспешна бременност.

Енджи Касабие и съпругът ѝ се женят през 2016 г. на пищна сватбена церемония. Всъщност двойката направи две церемонии - една за многолюдната фамилия на булката в родния на младоженците Ливан. Втората сватба беше в петзвездния хотел "Четири сезона" в Кайро, след което двойката отиде на екзотичен меден месец, посещавайки остров Бали, Сингапур и Малдивите.