В последния ден на януари Анна Курникова дари Енрике Иглесиас с трето дете. Радостната вест пръв сподели по-малкият брат на изпълнителя - Хулио Иглесиас-младши, който в свое интервю по чилийското радио каза, че отново е станал чичо. Тогава той отказа да издаде пола на бебето, оставяйки щастливите родители сами да го сторят, когато преценят.

Вижте кадрите >>

Американската преса обаче успя да изпревари официалното изявление на двойката и писа, че бившата тенисистка е родила момиченце. Преди броени часове певецът и половинката му споделиха в официалните си профили в Инстаграм първите снимки на своята наследница, заснети в болницата - мигове след като се е появила на този свят.

На едно от трогателните изображения Курникова държи в обятията си новороденото, а любимият ѝ я целува нежно по челото. Друг кадър разкрива как гордият баща държи дъщеря си в ръце, гледайки я с поглед, изпълнен с любов.

"Моето слънце", гласи посланието към публикациите в социалната мрежа и на двамата, придружено от датата 30.01.2020 г.

Анна и Енрике се запознават през 2001 г., на снимачната площадка на видео клипа към песента "Escape", но едва след две години започват връзката си. Те имат и двугодишни близнаци - момиче и момче, носещи имената Николас и Луси.

През 2011 г. Курникова каза пред сп. "Women"s Health", че иска да бъде майка.

"Искам деца, независимо дали ще са мои или ще бъдат осиновени. Обичам да се грижа за хората", сподели блондинката.

Е, днес тя има трима малчугани, на които да дари цялата си любов и внимание.