Изглежда, че Бен Афлек и Дженифър Лопес далеч не са единствените, които продължават напред с живота си, макар в последно време медиите да съсредоточават вниманието си единствено върху техния повторен романс. Наскоро обаче и бившата половинка на актьора, превъплътил се в Батман, реши да последва примера му и стори същото.

Благодарение на технологичната ера, в която живеем, днес човек има най-различни опции, предоставящи му възможността не само да създаде нови познанства, но също така и да открие любовта, при това без дори да напуска пределите на дома си. Да, онлайн приложенията за запознанства определено са част от улесненията на 21 век, а едно от най-популярните сред тях, привличащо вниманието на необвързаните хора, несъмнено е Tinder. Само че когато става въпрос за холивудска знаменитост, то би било необичайно и странно тя да си направи профил в подобна платформа, ето защо привлекателната брюнетка, която скоро ще се появи на големите екрани като момиче на Джеймс Бонд, е намерила много по-добро решение...

Вижте снимки на Ана >>

Така де, защо да търси подходящ мъж сред потребителите на апликацията, когато може да има романтична връзка с нейния вицепрезидент? Въпреки че неотдавна обяви, че ще се фокусира изцяло върху кариерата си, в момента задокеанските издания пишат, че 33-годишната красавица от кубински произход очевидно е променила намерението си и от няколко месеца се среща с бизнесмена Пол Букадакис.

Пол Букадакис (вляво)

Снимка: Getty Images

Мъжът, откраднал сърцето ѝ, е съосновател и изпълнителен директор на компанията "Wheel", придобита през 2017 г. от "Tinder", където днес продължава да заема достатъчно висок пост. Източници на сайта "Page Six" издават, че намеренията му към Ана са наистина сериозни, нещо повече - те твърдят, че той вече я е представил на част от семейството си.

"Двамата се срещнаха чрез общи приятели и Пол полагаше изключително много усилия за връзката им, преди на Ана да ѝ се наложи да замине за Палма де Майорка, за да участва в нов филм на стрийминг платформата Netflix. Той постоянно пътуваше между Остин, щата Тексас, и Санта Моника, Калифорния, за да прекарва колкото се може повече време с нея", издава източник на медията.

В интерес на истината преди два месеца папараци успяха да заснемат двойката, но тогава никой не успя да идентифицира новия мъж до актрисата от "Вади ножовете". Досега неговата самоличност бе истинска загадка за американската преса, която така и не се отказа от опитите да я разгадае. Е, днес вече всичко е ясно.

В края на януари т.г., Алек и Де Армас се разделиха по взаимно съгласие, след като сравнително краткотрайни отношения, продължили близо една година.

"Помежду им има дълбока любов и уважение. Бен има желание да продължи да работи върху себе си. Той е зает с професионални ангажименти и има отговорности като баща. И двамата са доволни от житейските етапи, на които се намират", каза тогава близък до Афлек пред сп. "People"".

"Бен вече не излиза с Ана. Връзката им беше сложна. Ана не искаше да бъде постоянно в Лос Анджелис, а Бен очевидно трябва да е в града заради децата си", допълни друг приближен до бившата двойка.