Ева Лонгория е една прекрасна и всеотдайна майка, за което съдим от интервютата ѝ, както и от постовете ѝ в Иснтаграм, където често снима малкото си съкровище - Сантяго.

Последната снимка на звездата в социалната мрежа обаче показва малкия мъж облечен като Спайдърмен и не бихме се усъмнили, че това е костюм, ако самата Ева не бе написала до снимката "Днес е ден на пижамата", което вече навява на мисълта, че актрисата е разходила сина си по пижама в Маями.

Вижте кадъра >>

Лонгория посрещна на бял свят първото си дете на 19 юни миналата година. То се роди с тегло 3 кг. Кръстиха го Сантяго Енрике Бастон.

Съпругът на Ева Лонгория Хосе "Пепе" Бастон е мексикански медиен магнат. Двамата сключиха брак преди две години. Хосе има още три деца - две момичета и момче от предишната си съпруга Наталия Есперон.

Откакто е майка Ева Лонгория винаги казва, че се надява този свят да стане по-добър заради децата. Тя редовно публикува кадри от ежедневието си с малкия Сантяго, който съвсем скоро ще стане на година и половина. Като тези кадри, на които малчуганът се опитва да нахрани майка си, макар и не толкова успешно.

Вижте тази публикация в Instagram.

Let’s get back to work!!

Публикация, споделена от Eva Longoria Baston (@evalongoria) на