Ева Лонгория тренира от 6 месеца с личния си инструктор по фитнес Грант Робъртс и се е подложила на "мъчения", за да бъде готова за участието си в кинофестивала в Кан.

Вижте снимки на Ева след раждането >>

44-годишната актриса, която роди първото си дете Сантяго от съпруга си Хосе "Пепе" Бастон през юни м.г., е качила на страницата си в Инстаграм видеоматериали, на които се виждат тренировките ѝ с инструктора по фитнес от Бевърли хилс. Тренировките ѝ са във връзка с предстоящото ѝ участие в ежегодния кинофестивал във Франция по-късно този месец, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Звездата от сериала "Отчаяни съпруги" по-рано настоя, че никога не е била подлагана на "натиск", за да отслабне след раждането на сина си, и че пренебрегвала отправените срещу нея критики заради пълната ѝ фигура, защото винаги е вярвала в себе си.

"Не се поддавам на натиск - каза тя. - Ако хора ми кажат "Побързай и свали излишните килограми", изобщо не ги слушам. В живота ми има няколко впечатляващи жени - майки ми, сестрите ми, които са ми говорили за себеуважение още от ранното ми детство. Семейството ми включва силни по дух жени, така че за мен загубата на самоуважението е невъзможна."

Ева Лонгория сега следва строга програма за намаляване на телесното тегло.

"Обичам йога упражненията, но наблягам на тренировките за отслабване", поясни тя.