Върволица от фенове притесни актьорите Рита Уилсън и Том Ханкс и развали доброто им настроение, докато отивали към колата си след вечеря в Ню Йорк, съобщават BBC и сп. "People".

Те така ги били обкръжили, че някой бутнал Рита и тя се спънала и едва не паднала на земята. След като се изправила, казала: "Спрете", а Ханкс се разкрещял: "Отдръпнете се, мамка му". Той я прибрал в  автомобила и отново викнал: "Ще събаряте жена ми, така ли?!" и се качил при нея, след което отпрашили.

Уилсън и Ханкс наскоро отпразнуваха 34-тата си годишнина от сватбата си. 

Връзката на Уилсън и Ханкс датира от 1981 г., когато се срещнаха за първи път на снимачната площадка на ситкома на ABC "Bosom Buddies". По това време отношенията им бяха строго платонични, тъй като Ханкс все още беше с бившата си съпруга, покойната Саманта Люис. Въпреки това, чак след като се развеждат, Уилсън и Ханкс заявяват публично връзката си през 1986 г.

Embed from Getty Images

Уилсън и Ханкс имат двама сина: Честър "Чет" Ханкс и Труман Теодор Ханкс. Ханкс също има две деца от Люис преди раздялата им - Колин Ханкс и Елизабет Ханкс.

Ханкс и Уилсън преживяха и трудни времена заедно. След като актрисата беше диагностицирана с рак на гърдата и получи двойна мастектомия през 2015 г., тя каза пред "People", че е "благословена" да има Ханкс и останалата част от семейството си до себе си. 

Ханкс, който спечели "Оскар" за ролята си на хомосексуален мъж, болен от СПИН във филма "Филаделфия", каза, че ако филмът беше заснет днес, хетеросексуален актьор нямаше да бъде правилен избор за ролята. 

Актьорът, чиято последна работа е в новия филм "Елвис", разсъждава за историята във "Филаделфия" в интервю пред Дейвид Марчез от "New York Times". Журналистът попита Ханкс за два от най-известните му филми - "Филаделфия" от 1993 г. и "Форест Гъмп" от 1994 г., в които той играе герой с интелектуални затруднения.

Embed from Getty Images

Ханкс нарече и двата филма, създадени точно и само за времето си, които не могат да бъдат направени сега. 

"Една от причините зрителите да не се страхуват от този филм, "Филаделфия", е, че играх гей", каза Ханкс. "Сега сме отвъд това и не мисля, че хората биха приели неавтентичен хетеросексуален човек, който играе гей", допълва той, цитиран от CNN.