Феновете на Ник Джонас и Приянка Чопра се страхуват, че двойката може да се е разделила, след като актрисата премахна известното фамилно име на съпруга си от страниците си в социалните мрежи, пише Radaronline.

Почитатели с орлови очи се стреснаха, след като забелязаха, че Приянка е премахнала името Джонас от профилите си в Инстаграм и Туитър. Тя е отстранила и моминското си име от платформите, оставяйки видима само като Приянка. С тези ходове актрисата озадачава хората. Според "The Sun" слуховете за раздялата на двойката започнаха през февруари, когато се говореше, че не са прекарали Свети Валентин заедно. Това обаче се случило, защото Приянка снимала филм в Лондон, а Ник изпълняваше съдийските си задължения в The Voice. "Моята валентинка завинаги. Обичам те", написа Приянка за съпруга си, до снимка с букет рози, изпратени от Ник, за да разсее мълвата. "За добро или лошо, дръж се, защото става само по-добре. Честит Свети Валентин, Приянка! Благодаря ти, че изпълваш всеки ден с щастие и мир", написа Ник за съпругата си. И добави: "Обичам те до луната и обратно".

Двойката се сгоди през август 2018 г. Двамата се ожениха четири месеца по-късно на 1 декември в Индия.

В профила й в Инстаграм тя е пуснала снимка на двамата преди две седмици, на която изглеждат щастливи на празника Дивали.