Влади Ампов - Графа обяви 10 концертни дати на открито за лятото на 2021 година, с което предизвика бурни емоции сред феновете си, които всяка година с нетърпение очакват анонсирането на събитията, за да запазят своя билет. Най-силна беше реакцията на почитателите му в Пловдив, които първоначално не откриха своя град в концертния списък и мигновено затрупаха профилите на Графа в социалните мрежи с коментари и съобщения. Организаторите от "Монте Мюзик" незабавно ги успокоиха, като само няколко часа по-късно обявиха шоу в Античен театър, намиращ се в Града по тепетата.

До момента датите от Grafa Summer Tour са: 22 юни - Бургас (Летен театър); 27 юни - Велико Търново (Летен театър); 28 юни - Варна (Летен театър); 15 юли - Сливен (крепост "Туида"); 18 юли - Стара Загора (Античен форум "Августа Траяна"); 19 юли - Плевен (Летен театър); 22 юли - София (Sofia Summer Fest); 11 август - Созопол (Амфитеатър) и 8 септември - Пловдив (Античен театър). Очаква се да бъдат анонсирани нови дати през септември, както и концерти в зали на есен.

През изминалата година Графа добави нов, свеж репертоар към програмата си. Певецът, който не спира да изненадва от сцената, вписа в сетлиста си колаборацията с Fabrizio Parisi & The Editor - "Prison". Тракът влезе в ротация в MTV Clubs и в плейлистите на радиостанции в целия свят. Само преди два месеца изпълнителят представи песента "Химера", която и към днешна дата е в топ 10 на най-излъчваните песни в българския ефир. За жаркият сезон, продуктивният музикант е подготвил две изненадващи колаборации, но все още не съобщава подробности за тях.

Монте мюзик

За силното начало на всеки от концертите от Grafa Summer Tour основен принос ще имат децата-музиканти от "Джуниър бенд". Тазгодишните финалисти в един от най-популярните телевизионни риалити формати печелят симпатиите на Графа, след като подгряват част от събитията в миналогодишното му турне. Тогава Графа открито заявява, че е един от най-големите фенове на детския духов оркестър. За да подкрепи твърденията си с факти, Графа пътува до Велико Търново и заедно с "Джуниър бенд" записват нова версия на летния му хит "Ти грееш".

Симпатичните музиканти са ученици от СУ "Емилиян Станев" в старопрестолния град и са на възраст от 9 до 18 години. Харизматичното им присъствие на сцената завладява публиката и заразява с настроение именно заради възрастовата разлика на оркестрантите.

Лятото наближава, а заедно с него очакването за много красиви и споделени моменти, усещането за свобода и усмивки без повод под слънчевото небе. Концертите на Графа на открито със сигурност ще са важна част от лятната програма на всеки меломан. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim, а интересът към концертите е голям.

Снимка: PR