Часове след преждевременното напускане на най-екстремното риалити "Survivor" и с първи коментар на неочакваните събития - ексклузивно в "Шоуто на Николаос Цитиридис" ще бъде актьорът Филип Буков. Любимецът на зрителите и ценен играч от отбора на "Известните" ще пристигне директно от Доминикана с разказ от първо лице за оцеляването, глада, отношенията в племето и за трудното решение да излезе от играта. Гледайте Филип Буков в петък, от 22:00 ч. в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по bTV.

Специален гост в епизода на 10 март ще бъде ромският славей - гласовитата Софи Маринова, която ще блесне в различна и неочаквана за феновете й светлина, а за да бъде щастието пълно, към нея ще се присъедини топ изпълнителят Меди. Навръх 8 март двамата пуснаха чисто нова версия на хитовия дует "Стари рани". Звездите обещават да изпълнят горещото парче за първи и път на живо, специално за зрителите на "Шоуто на Николаос Цитиридис".

В края на работната седмица предстои още една среща, очаквана с огромен интерес и тя е с двете дами, които ще напуснат завинаги имението на "Ергенът" тази седмица. Красавиците ще разкрият пред водещия любопитни и забавни подробности за това какво се случва зад стените на имението и ще споделят емоциите от участието си в най-любовното риалити "Ергенът".

Не пропускайте новия супер забавен и екстремно вълнуващ епизод на "Шоуто на Николаос Цитиридис" - в петък, 10 март, от 22:00 ч. по bTV.

А за най-нетърпеливите фенове от екипа на предаването издават, че на 17 март (следващата седмица), в шоуто ще блесне Моника от "Приятели" (актрисата Кортни Кокс), зедно с Уенсдей Адамс (актрисата Джена Ортега). Следващият петък в шоуто ще гостува още кечистът Русев и съпругата му Си Джей Пери.

Снимка: bTV