Футболист от Висшата лига и играч от долните нива на английския футбол ще се явят на разпит в полицията, след като срещу тях е постъпило оплакване, че са дрогирали и изнасилили френска манекенка.

Според информацията на "Дейли стар", цитиран от bTV, единият замесен футболист е играл на световното първенство по футбол. Имената на двамата играчи и моделката не се разкриват, тъй като са следствена тайна.

Жената се е срещнала с двамата, както и с приятел, за вечеря преди да се отправят към нощен клуб в тузарския квартал Мейфеър. Манекенката е танцувала с футболната звезда, след което го е целунала. Тя твърди, че е изпила само две чаши шампанско и една водка, но е започнала да се чувства зле и е повърнала, с което вечерта за нея е трябвало да приключи.

Когато се връщат в наетия от нея апартамент в Уестминстър, моделът продължава да се чувства зле и директно припада на леглото. Според показанията пред полицията, тя се събужда докато футболистът прави секс с нея като ѝ е свалил бельото в периода на безсъзнание на хубавицата.

Въпреки болката, упоената манекенка не успява да се отскубне от звездата и отново припада, след което по-късно се събужда, а на леглото до нея е приятелят на играча от Висшата лига. Тя му споделя какво се е случило и моли за помощ, но вместо това и футболистът от долните нива на английския футбол я изнасилва. Този път все пак момичето успява да се измъкне, след което отново припада. Когато се буди, мъжете вече ги няма.

Тя опитва да докладва за случая в лондонската полиция, но районното управление е затворено, затова го прави в Париж, когато се завръща във френската столица.