Певицата на "АББА" Ани-Фрид Лингстад заяви пред медиите, че краят на групата не е настъпил и новият им албум може да не е прощален.

"Не бъдете много сигурни, че "Voyage", с който един вид се завръщаме, ще е последният",

каза тя в първото си интервю по повод събирането, съобщи BBC. Шведските супер звезди издадоха миналия петък първият от 40 години насам албум.

"Научих се никога да не казвам "никога",

каза тя пред Radio 2 на BBC за перспективите за бъдещи проекти. Лингстад сподели още, че връщането в студиото с колежката й от групата Агнета Фелтског носело усещането като "да бъда отново у дома, да се забавлявам с малката ми сестра".

Снимка: Getty Images

Албумът получи смесени отзиви от критиците, но е номер едно в Обединеното кралство. Той е на път да бъде най-бързо продаваният албум за годината досега и надмина останалите от топ 40, взети заедно през първите два дни от издаването си, според Official Charts Company. 

Лингстад ​​и Фелтског рядко дават интервюта, а колегите им от групата Бени Андерсон и Бьорн Улвеус казаха, че условието за завръщането на певиците е, да не говорят с медиите. Въпреки това Лингстад, известна като Фрида, се появи в шоуто Radio 2 в четвъртък и каза, че е благодарна за положителната реакция на хората спрямо албума.

"Разбира се, че сме доволни, защото всъщност не очаквахме нищо. Винаги сякаш си малко нервен, когато пуснеш нещо ново. Но ако сравня тръпката с това как беше преди 40 години, има разлика, защото аз лично бих казала, че вече не приемам нещата толкова сериозно, както по-рано, когато бях по-млада. Защото тогава това означаваше толкова много, да пуснеш нов албум, да бъдеш харесан. Но както Бени каза по-рано в интервю, не е нужно да доказваме нищо. Така че просто го направихме за забавление", допълва Фрида.

Снимка: Ludvig Andersson