Израелската актриса Гал Гадот, известна с ролята на супергероинята Жената-чудо в едноименната продукция и продължението ѝ, роди трета дъщеря.

Тридесет и шест годишната звезда лично оповести, че със съпруга ѝ Ярон Варсано отново са станали родители на момиченце. Тя публикува своя снимка в Инстаграм с мъжа си, двете си по-големи дъщери и бебето, на която всички са в едно легло. От публикацията става ясно, че двойката са избрали за отрочето името Даниела.

Вижте снимки >>

"Моето прекрасно семейство. Не мога да бъда по-благодарна и щастлива (и изморена). Развълнувани сме да посрещнем Даниела сред нас. Обичам ви, бъдете здрави", написа брюнетката в социалната мрежа.

Гал Гадот и Ярон Варсано, които са женени от 2008 г., имат още две момичета - 9-годишната Алма и 4-годишната Мая. През март красавицата обяви, че отното е бременна, а месец по-късно разкри, че третото им дете също ще е момиченце, припомня БТА. Тогава, гостувайки в шоуто на Кели Рипа и Райън Сикрест, тя се пошегува, че с половинката ѝ "се придържат към познатото", визирайки пола на бъдещото ѝ дете.

Снимка: Официален профил в Instagram

По време на телевизионната си изява някогашната носителка на титлата "Мис Израел" сподели, че е станала по-емоционална през последните месеци, подчертавайки, че хормоните определено не са за подценяване.

"Мога да се разплача от почти всяка мисъл, преминала през съзнанието ми", каза тя. "По принцип не съм такава, но сега дори една хубава песен е в състояние да накара очите ми да се изпълнят със сълзи. Шокирана съм", заяви Гадот. 

Снимка: Getty Images