Макар че прави първия си запис с касетофон в банята, фолк звездата Галена е най-гледаният български изпълнител в YouTube за миналата година.

За пътя си до това да бъде една от най-популярните певици у нас, която тази година отбелязва своя 20-годишен юбилей на сцената, Галена разказа в интервю за "Преди обед".

"От малка знаех с какво искам да се занимавам, бях отдала цялото си внимание на това, но не съм очаквала. Като правиш нещата последователно и с любов, като че ли съдбата ти се отблагодарява", сподели певицата.

Снимки на Галена>>>

Преди да се впусне в попфолк жанра, певицата е учила народна музика. Именно поради тази причина тя не пропуска на всяко свое участие да изпълни по някоя народна песен. макар че с днешна дата се изявява

"Никога никой не ме е спрял да изпея народна музика, и на участия винаги го правя. Смятам, че имам голяма заслуга в българските дискотеки да звучи народна музика. Преди собствениците не позволяваха, аз го извоювах, разказа Галена.

Тя е категорична, че въпреки че е много натоварена и "понякога има чувството, че бъгва", музиката винаги успява да я презареди. "С мен музиката прави чудеса, в мен връхлита енергия", обяснява фолк звездата.

Тя от години е щастлива с мъжа си Галин, с когото са родители на двама сина. Въпреки че са семейство с възможности, певицата е категорична, че не глези децата си и не им дава всичко, което те си пожелаят.

"Държим, каквото обещаем на децата, да го изпълним, като винаги очакваме да има нещо отсреща, да си заслужат наградата. Господ ме дари с две добри и ученолюбиви деца. От нас остава да ги подкрепяме и да ги насочваме в правилната насока. с Галин имаме голям късмет", категорична е певицата.

Въпреки че според мнозина Галена е постигнала всичко, за което може да мечтае, тя има цел която се надява да постигне догодина. Това е концерт в Арена София, където да изпълни пред многохилядната публика най-големите си хитове.