Бившата балерина от "Сатен" гостува в "На кафе", където разкри как поддържа добрата си форма и говори за здравословен проблем с гръбнака.

Вижте снимки на Галя >>

"Преди 3 години катастрофирах. Не беше толкова тежко, но голяма част от такива по-леки инциденти имат тежки последствия. Смениха ми два диска, трябва да сменя и трети. Сега, когато танцувам, не мога хаотично да въртя врата си, защото амортизирам диска, който е за смяна. Претърпях пет операции с пълна упойка. Сега имам страхова невроза от пътищата...", разказа Галя, цитирана от jenata.blitz.bg.

Тя уточни, че освен на ген, добрата й фигура и тонус се дължат и на правилно хранене.

"Не обичам пакетирана храна и газирано. Харесвам черния шоколад и по-качествените продукти. Когато даваш на тялото си хубава енергия и качествена храна, всичко е ок. Сутрин закусвам с овесени ядки с какаови зърна, годжи бери и т.н. Бял хляб избягвам, ям само пълнозърнест. Въглехидрати хапвам до обяд. И то добри, и бавни. В менюто ми няма консервирана храна, вечер се храня с месо и протеини, защото през нощта те се разгражат бързо и сутрин се събуждам бодра и заредена с енергия. Неправилното хранене не е добро нито за визията, нито за здравето", каза още Галя.