"Не си представях славата точно така, но винаги съм искала да успея" - това сподели певицата Гери-Никол в специално интервю пред Георги Любенов по БНТ.

Вижте снимки на Гери-Никол >>

За нея рецептата е постоянство и влагане на правилната енергия в правилните неща.

"Никога не съм си представяла, че ще бъда нещо мимолетно", каза певицата и допълни: "Цената на славата е скъпа - тя е нож с две остриета."

Гери-Никол не пропусна възможността да благодари на родителите си за доброто възпитание, което са ѝ дали: "Благодаря за възпитанието на родителите си, защото то ми помага в бизнеса."

Певицата заяви, че носи отговорността си на кумир по възможно най-добрия начин. "Аз не съм учител, аз съм артист и мога да правя нещата по различен начин", изтъкна тя по повод на клиповете ѝ. Но подчерта, че отговорността е голяма.

В отговор на въпрос, че има около 600 000 последователи, а това е повече от влиянието на една партия, и би ли създала политическа формация, Гери-Никол отговори шеговито: "Знаеш ли, някой ден мога да направя и партия". А, ако направи такава, политическата сила щяла да се казва "Върхът на върховете", каза Гери-Никол и сподели, че според нея, политиците ѝ симпатизирали в добрия смисъл на думата.