Гласът на рок певицата Милена Славова определено не може да бъде сгрешен и не може да бъде скрит, дори и под тежката маска на Книгата в шоуто "Маскираният певец".

Тази събота Милена отпадна от риалити предаването, въпреки блестящото си изпълнение на песента "Nothing Compares 2U". Парчето е написано от легендарния Принс и е най-големият хит в изпълнение на Шиниъд О'Конър.

В сутрешния блок на Нова ТВ Милена сподели, че почти всички нейни приятели са ѝ казали, че са я разпознали, дъщеря ѝ също е била сигурна, че гледа и чува майка си в образа на Книгата. Тя обаче не е издавала тайната, както го изискват условията на шоуто.

Хищницата и Книгата в "Маскираният певец"

Снимка: Facebook/Маскираният певец

Славова сподели, че няма никаква представа кои са другите участници в "Маскираният певец", но нейни фаворити са пеещите участници. Дори ѝ е станало неприятно, че е отпаднала и Есил Дюран, която определено е сред най-пеещите в предаването. Относно костюма си Милена казва, че е бил много тежък. Носила е огромен изкуствен корем и обувки, които са с 2-3 номера по-големи, а самата книга не е минавала през вратите и се е налагало Милена непрекъснато да бъде съпровождана до и от сцената.

"Като свалих маската, направо се родих. Поех си въздух", казва изпълнителката на "Ха-ха".

Милена Славова като Книгата в "Маскираният певец"

Снимка: Facebook/Маскираният певец

Милена може и да свали маската на Книгата, но по отношение на другите маски, които скоро няма да свалим заради коронавирус пандемията, рокаджийката каза, че цялата тази ситуация е много тежка за хората, които се занимават с музика и с изкуство изобщо.

"Това е голяма болка. Нашият живот е едно шоу. Когато това го няма, ние сме като птици без криле."

Милена Славова планираше тази година да отбележи 35 години на сцена с голям концерт, но заради пандемията е трябвало да промени плановете си и все още не се знае кога ще се състои това събитие, което определено ще зарадва почитателите на нейната музика.

Bulphoto