Изминаха точно 40 дни, откакто Симона Загорова роди дъщеря си Галина в столичната болница "Шейново", правейки Глория баба за първи път. Оттогава звездата на музикална компания "Пайнер" се възползва от всяка възможност да засвидетелства както огромното си щастие от появата на своята внучка, така и безграничната любов, която изпитва към нея.

Така например, стриктно спазвайки българските традиции, преди часове тя реши лично да организира първото голямо събитие в чест на момиченцето, носещо нейното име, правейки му погача. По стар български обичай на ритуала се гледа като на представяне на детето пред обществото, понеже според църквата преди него не би трябвало да се допускат посещения както при бебето, така и при майка му. По правило на обреда се канят единствено жени, които, подобно на орисници, наричат отрочето, желаейки му всичко най-добро по неговия път.

Вижте снимки >>

Преди броени часове поп фолк певицата сподели със своите последователи в Инстаграм поредица от снимки и кратки видео клипове, разкриващи как е преминало събитието, провело се в нейния дом. За специалния повод тя се е спряла на чисто бял костюм от две части - сако със златисти копчета и панталон с висока талия, а визията ѝ се допълва от обувки на висок ток и дамска чанта-клъч. Завършвайки блясъка си, изпълнителката на "Крепост" е сложила чифт златни обеци тип "халки", както и огърлица, на която е изписано името ѝ.

На изображенията тя позира пред фотографския обектив, застанала пред богатата украса в центъра на стаята, включваща множество различни по големина балони в бледорозово и златно. Част от декорацията са още фигури във формата на цветя и лебеди, а в близост до двете маси, върху които са поставени десертите, стои голям надпис "Погачата на Галина". Върху красиво изработената розова торта пък са изписани датата, точния час и размерите, в които Галина е пристигнала на този свят в края на февруари т.г.

Кадърът, който обаче успя да умили феновете на Глория, бе този, показващ в близък план как тя дарява внучето си с нежна целувка по бузата.

"Добре дошло сред нас, малко съвършенство! Цветя да никнат под стъпките ти, слънце да грее в очите ти! Бъди благословено с ум и доброта - да носиш винаги щастието, което правиш от мига, в който пое дъх! Да си здравичка, щастлива, красива, песен да е живота ти и много да радваш всички нас!", пише тя към поста си.

Малко преди да започне събирането, Глория използва виртуалното пространство, за да защити решението на своята колежка Камелия да се подложи на ринопластика, което предизвика противоречиви реакции у феновете на огън-момичето в поп фолк жанра. Няколко часа преди старта на погачата, блондинката, която наскоро промени формата на носа си, сякаш напук на осъждащите я коментари качи в акаунта си изображение, показващо лицето ѝ профил.

"Страхотна! Ще правиш каквото си искаш!", коментира публикацията ѝ Глория, засвидетелствайки подкрепата си.