Всеки ще ви каже, че празниците са най-хубави, когато са споделени с любимите хора, ето защо малко преди тези специални дни да настъпят, мнозина изминават немалко разстояние, за да се върнат обратно по родните си места, които отдавна са напуснали. Има обаче и такива късметлии, на които не им се налага да пътуват стотици километри, за да бъдат със своите близки, тъй като те живеят в пределите на един и същ град.

Точно какъвто е случаят с Глория, чието истинско име всъщност е Галина, която посрещна вчерашния си имен ден заедно със своята дъщеря Симона Загорова и внучка си.

Вижте снимки >>

Възползвайки се от приятното време навън, певицата отбеляза хубавия повод с разходка край НДК в София, откъдето сподели поредица от снимки със своите последователи в Инстаграм. На кадрите звездата на музикална компания "Пайнер" е облечена със светла блуза с яка тип "поло", съчетана с бяла пола с дължина до коленете и висока талия, както и дънково яке. Визията ѝ се допълва от спортни обувки, бежова дамска чанта и слънчеви очила.

Снимка: Официален профил в Instagram

Тя позира пред фотографския обектив с широка усмивка на лице, причина за която, разбира се, е компанията на нейната наследница и бебето ѝ, кръстено на прочутата му баба. На изображенията трите позират пред фонтаните на културния център, от чиито две страни се редят безброй цъфнали цветя.

"Прекрасни спомени има зад гърба ми и предстоят още по-хубави по пътя ми напред, сигурна съм! За едно ново начало и още житейски и професионални победи! Нямам търпение да разбера какво още ми е подготвил животът! Честит Гергьовден на всички от нас!", гласи посланието към една от публикациите на брюнетката, събрало хиляди харесвания и множество коментари.

Снимка: Официален профил в Instagram

Те обаче съвсем не са сами в обиколката си, понеже с тях са и половинката на Симона - Даниел, гримьорът Бони, както и други приятели.

"Днес е много специален ден! Най-любимите ми жени имат имен ден! Майка ми - Галина, и дъщеря ми Галина! Бъдете живи и здрави! Обичам ви безкрайно!", пише на свой ред Загорова към публикациите си в социалната мрежа.

Тя даде живот на първородното си дете в столичната болница "Шейново" края на февруари т.г.

"Боже, благодаря за този дар! Благодаря за благословения ден и за най-хубавия момент в живота ми! Сърцето ми е пълно! Вече знам какъв е смисълът на живота и как точно изглежда най-истинската любов. Тя тежи 3100 кг, големината й е 50 см. и се казва Галина! Добре дошла, съкровище! Благодарим на Д-р Мишел Шоайб и целия екип за професионализма и отношението!", сподели тогава тя в своя Фейсбук профил.