Бившият съпруг на Дженифър Лопес Марк Антъни и някогашнипт ѝ годеник Бен Афлек не пестят похвалите си за певицата и актриса, определяйки я като изключителна професионалистка в работата си.

Звездата от "Daredevil" и изпълнителят на "You Sang To Me" възхваляват 51-годишната латино дива в публикация за майския брой на сп. "InStyle".

Марк Антъни и Дженифъл Лопес бяха женени от 2004 до 2014 г. и са родители на 13-годишните близнаци Макс и Ема. Давайки своя принос за статията, музикантът говори за прозорливостта и професионализма на бившата си съпруга.

Вижте снимки на Лопес >>

"Това, което прави Дженифър изключителна, е нейната способност да вижда и разбира нещата още преди да са се случили. Преди да сподели дадена идея, тя първо я е визуализирала хиляда пъти. И ако някой заяви, че това може би не е най-страхотното хрумване, тя казва: "Ти просто още не го виждаш". В девет от 10 случая тя удря право в целта", споделя той.

"Дженифър е първата, която пристига на работа, и последната, която си тръгва. Тя е най-здраво работещият човек, когото някога съм срещал. Докато бяхме заедно, аз бях на другия полюс. Оттогава това се промени. Научих толкова много от нея", допълва Антъни.

Дженифър Лопес и Марк Антъни

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Актьорът Бен Афлек, който имаше връзка с Джей Ло от 2002 до 2004 г., след като се срещна с нея на снимачната площадка на филма "Джили", също не крие възторга си от нейната професионална етика.

"Аз мислех, че имам добра професионална етика, но бях напълно сразен от нейната ангажираност към работата ѝ, от сериозността, с която подхожда към нея, от спокойствието и отдадеността, с които постига целите си, и после започва отначало, удвоявайки усилията си", разказва на свой ред Афлек.

"И до ден днешен тя остава най-трудолюбивия човек, на когото съм попадал в шоубизнеса. Тя е невероятен талант, но освен това се е трудила много здраво за успеха си и съм много щастлив да видя, че получава заслужено признание", допълва той.

Актьорът не крие, че е впечатлен и от визията на своята някогашна възлюбена, която 17 години след края на романса им изглежда все така млада, предава БТА.

Getty Images/Guliver Photos

Дженифър Лопес, която понастоящем е сгодена за бейзболиста Алекс Родригес, също говори за любовта и страстта си към работата си като певица, актриса, телевизионна персона, продуцент.

"Обичам работата си. Влагам много страст в нея. Притежавам неизчерпаема енергия за всичко, което правя", споделя Лопес. "Разчитам и на невероятен екип. Наистина вярвам, че най-важното нещо е да си заобиколен от страхотни хора", допълва звездата.

За "InStyle" своето мнение за Дженифър Лопес споделят и други известни хора, свързани с личния или професионалния й живот, сред които са дългогодишната ѝ приятелка - актрисата Лея Римини, холивудската звезда Чарлийз Терон и бившата първа дама на САЩ Мишел Обама.