Навремето, при това не толкова отдавна, у нас трудно можеше да се намери мъж, който да не въздиша, било тайно или не, по горещите адреналинки Яна и Жана Сексапилът на двете изкусителки, радващи зрителите на предаването "Господари на ефира" със своите танци през първите му години, бе толкова неустоим, че те достойно заеха своето място сред най-привлекателните дами, изявяващи се на малкия екран в родината ни.

Имаше дори време, в което образите на емблематичните за шоуто жени красяха множество от автобусните спирки и билбордовете из улиците на различните градове в страната ни, като снимките, на които позираха по предизвикателно бельо, бяха част от рекламната кампания на популярна в онзи период алкохолна напитка. Колко катастрофи са щели да причинят тези кадри, знаят само шофьорите, спомнящи си как са се разминали на косъм с пътен инцидент заради неспособността си да откъснат очи от изображенията.

Вижте снимки >>

Само че след като блондинката и брюнетката напуснаха телевизията, имената им започнаха все по-рядко да се споменават от хората, доказвайки, че в очи, които не виждат, в действителност се забравят... Както всъщност гласи добре познатата на всички ни сентенция. Факт обаче е, че в даден момент, след като всяка от тях пое по своя път, превърнал я в майка, те сякаш потънаха вдън земя, оставяйки цялата си популярност си да се стопи в миг. Неведнъж през годините мнозина се питаха какво ли правят атрактивните красавици, покорили дръзките фантазии на господата, и дали изглеждат точно толкова добре, както преди... Макар че в редки случай те все пак пристъпваха за кратко под светлините на прожекторите.

Наскоро Димитър Рачков даде отговор на втория въпрос, канейки ги в студиото на "забраненото си шоу", в чийто последен епизод бяха пресъздадени част от най-забавните развлекателни програми от миналото, след които попаднаха "Като лъвовете", "Риск печели, риск губи", "Супершоу Невада" и т.н. Разбира се, просто нямаше как "Господари на ефира" да бъде подминато, при положение, че благодарение на него комикът доби широка популярност в България. Така Яна и Жана се присъединиха на сцената към останалите си колежки, заедно с настоящата съпруга на Бедрос Халваджиян - Алекс Енева, която през 2009 г. замести Яна за шест месеца по време на бременността ѝ. Днес, разбира се, никой не се чуди за външния вид на танцьорката, присъединила се към семейството на продуцента от арменски произход, която в онзи период постоянно бе сравнявана чисто визуално с Парис Хилтън, тъй като тя често работи в проектите на своя свекър, появявайки се периодично на екран. Ето защо може спокойно да се каже, че звездите на вечерта бяха Яна и Жана, които повече от десетилетие по-късно показаха, че са все така съблазнителни.

Това личи и от коментарите под последната публикация на снахата на Магърдич, появила се в личния ѝ Инстаграм профил преди броени часове. На кадъра, който тя качи в мрежата, трите жени позират пред фотографския обектив в компанията на водещия, на когото мнозина завиждат, а под поста последователите на Енева в социалната мрежа отправиха към нея и останалите две представителки на нежния пол множество комплименти.

"Изключително емоционално! Пълно с красиви спомени, любими приятели и много обич", написа хореографката на балет "Funky Monkeys".

Яна също сподели няколко изображения от въпросната вечер, изразявайки щастието си да се събере отново на едно място с екипа, с който някога е работила, както и с новите му тогава попълнения, дошли, след нейното напускане. Тя също така не пропусна да запечата и срещата си с Ненчо Балабанов и Мария Игнатова в гримьорната.