Ако в наши дни някой иска да разбере какви са отношенията между двама души, то най-лесно би било да отвори профилите им в социалните мрежи. Причината за това е, че към днешна дата платформите за комуникация заприличаха по-скоро на бюро за информацията относно живота на своите потребители, благодарение на безбройните публикации, разкриващи всеки един аспект от тяхното ежедневие. В случай обаче, че личният статус в акаунтите и на двамата не показва дали те са във връзка, тогава човек може да прегледа снимките им, търсейки такива, издаващи евентуална близост помежду им.

Точно като кадъра на плеймейтката Жанета Осипова и участника от "Игри на волята" Стратимир Георгиев, който още с появата си в Инстаграм преди дни накара мнозина да предположат, че са романтично обвързани. За горещото изображение, разбунило духовете във виртуалното пространство, блондинката позира без каквито и да било дрехи, разкривайки чисто голото си тяло, докато захапва коледно захарно бастунче на червени и бели ивици и гледа предизвикателно директно към обектива. Голият до кръста финалист в риалити предаването стои зад нея, притеглил я плътно към себе си с една ръка, с която всъщност прикрива гърдите ѝ.

Вижте снимки на Жанета >>

Заради подаден сигнал обаче изображението бе премахнато само няколко часа, след като бе качено. Малко по-късно самият Стратимир сподели в 24-часова история, че не може да разбере решението на администраторите, при положение че в интернет циркулират далеч по-провокативни фотографии от тяхната.

Той не скри, че голяма част от неговите последователи са му писали съобщения, в които го молят да публикува наново снимката, но се притеснява, че ако го стори, не е изключено да ограничат достъпа му до приложението, или направо да блокират активността му за неопределено време. В крайна сметка предприемачът, който е израснал в Канада и притежава собствен бранд дрехи, реши да удовлетвори желанието на почитателите си и за втори път публикува кадъра.

"Пак да пробваме... Весели празници на всички!", написа към него Стратимир.

Постът му предизвика огромен интерес, личащ от над 15-е хиляди харесвания, които получи за кратко време, а в коментарите, редящи се под него, хората не спират да питат дали двамата са заедно, или всичко е просто рекламен трик, целящ да привлече внимание към неговата марка облекла. Засега обаче няма категоричен отговор на този въпрос.