Няма спор, че 37-годишната попфолк певица Анелия изглежда повече от добре за възрастта си и спокойно може да конкурира дори по-младите си колежки, без значение от музикалния стил, в който се изявяват.

Вижте кадрите >>

Блондинката е една от малкото изпълнителки, която не се притеснява да се покаже в естествен вид. Наред със снимките, на които е гримирана, тя неведнъж е публикувала в официалната си Инстаграм страница и такива, на които не носи макиаж. Очевидно обаче звездата от "Пайнер" също така не изпитва страх да позира без дрехи.

В своя скорошна рекламна фотосесия, Анелия се съблече пред обектива на камерата, разкривайки перфектната си фигура. На снимките тя е чисто гола, като прикрива тялото си с голяма подаръчна торба. За кадрите косата ѝ е вързана на нисък кок, а единствените аксесоари, които е сложила, са чифт нежни обеци.

"Стилът е в детайлите...", гласи посланието към изображенията.

На друга фотография тя е заснета в гръб, като носи само бежов панталон, а върху голата ѝ кожа се кръстосват две тънки верижки.

"Очарователна и ослепителна", "Богиня", "Красива жена", "Веднъж да ми хареса жена с торба", са едва една малка част от ласкавите комплименти, които нейните последователи написаха към кадрите.

Добрата си форма Анелия дължи на усилени тренировки във фитнес залата, но също така тя често обича да ходи на походи сред природата, заедно със своите приятелки.