Графа е планирал тридневно парти за отбелязване на рождения си ден, като гостите са добре дошли на двата му поредни концерта на 22 и 23 юли на сцената на Sofia Summer Fest (Южен парк II, зад музея "Земята и хората"). От Монте Мюзик обявиха, че началният час на събитията се променя и те ще започват в 20:00 вместо в 21:00 часа, когато талантливите младежи от "Junior Band" ще излязат на сцената, за да подгреят голямото шоу.

Графа е роден на 21 юли и е решил да запази тази дата само за най-близките си, а с феновете ще сподели две вечери с новата си концертна програма. Свидетели на музикалното парти на Влади Ампов вече са зрителите от Бургас, Велико Търново, Варна, Сливен, Стара Загора и Плевен.

Вижте снимки от концертите на Графа >>

Богат снимков и видеоматериал от профилите мy в социалните мрежи доказва, че няма място където той и музикантите му да не взривяват публиката, която трудно ги пуска да слязат от сцената след буйни скандирания и няколко биса.

Снимка: Ивайло Караколев, Георги Казаков

Локацията на събитията в столицата е в самото сърце на града - Южен парк II, точно зад музея "Земята и хората", където всяка вечер това лято ще се радваме на силни концертни моменти, част от програмата на Sofia Summer Fest. Билетите за първата концертна дата на Графа - 22 юли са изчерпани и това е причината изпълнителят и екипа му да обявят втора - 23 юли, за която пропуски са налични в мрежата на Eventim и на касата на Sofia Summer Fest.

Снимка: Ивайло Караколев, Георги Казаков