По традиция краят на приказките настъпва когато принцът и принцесата, разгромили веднъж завинаги злото, тегнещо над тях, вдигнат пищна сватба, придружена от 3-дневни празненства, на които всички "яли, пили и се веселили". В реалния живот обаче този момент не бележи финала на личната история на влюбените двойки, а точно обратното - нейното начало, защото тяхното общо пътуване тепърва започва.

Като това на Гуен Стефани и Блейк Шелтън, които след 6 години заедно, решиха официално да се врекат във вечна любов един на друг на частна церемония в тесен семеен кръг, състояла се без излишен шум през изминалия уикенд в Оклахома, в навечерието на един от най-значимите празници на Америка - Денят на независимостта, честващ се на 4-ти юли. На церемонията, отлагана на два пъти заради пандемията, звездите от музикалната сцена са разменили своите клетви, вричайки се във вечна любов един на друг, пред очите единствено на техните семейства и най-близки приятели.

Вижте снимки >>

Двамата са минали под венчилото в очарователен параклис, разположен в ранчото на кънтри певеца, който е бил издигнат специално за важния ден. Задокеанската преса предава, че след като официалната част е приключила, всички са се преместили в къщата, богато декорирана с цветя, където гостите са вдигали наздравици в чест на младоженците, съпроводени от безброй пожелания за дълъг съвместен живот, изпълнен с много щастие. И макар да не се знае кои други популярни имена са били сред присъстващите, американските таблоиди пишат, че в програмата на приема са взели участие някои популярни техни колеги, поздравили ги с песни от своя репертоар. Имената им обаче все още са загадка за медията.

Преди броени часове съпрузите публикуваха в личните си акаунти във виртуалното пространство няколко снимки от въпросната вечер, на които разменят интимни ласки. От тях става ясно, че булката се е спряла на рокля с голи рамене и дългоко V-образно деколте с етикет "Vera Wang".

По-рано родителите на бившата вокалистка на група "No Doubt" - Денис и Пати, са били забелязани да се качват в луксозен автомобил, откарал ги до мястото на събитието, като се съобщава още, че те са пристигнали в щата с частен самолет, изпратен от знаменитостите, за да могат да пристигнат навреме за женитбата.

По голяма вероятност сега съпрузите ще се преместят в ранчото, където се проведе венчавката, където ще заживеят далеч от суетата на шоубизнес средите.

Гуен намира любовта в лицето на Блейк Шелтън, с когото са съдии в седмия сезон на музикалното телевизионно риалити "Гласът на Америка". Любопитно е, че дотогава тя е имала само трима партньори, на които е била напълно вярна. Двамата се сближиха в края на 2015 г., малко преди блондинката окончателно да се разведе с тогавашния си дългогодишен съпруг Гавин Росдейл, от когото има трима сина. В този период и Шелтън се раздели с половинката си Миранда Ламбърт, която бе негова законна партньорка в продължение на 4 години.

Гуен и Блейк обявиха годежа си в края на месец октомври м.г. със снимка, която споделиха в социалните мрежи

"Гуен, благодаря ти, че спаси моята 2020 г... И живота ми занапред... Обичам те. Чух да казваш ДА!'', написа изпълнителят към кадър в Инстаграм, на който целува своята любима, а тя показва към обектива на фотоапарата годежния пръстен на ръката си.

По-късно негов представител потвърди радостната вест.