Певицата Halsey, обявена за една от 100-те най-влиятелни личности от списание "TIME" за 2020 г., се завърна с нова солова версия на "Die 4 Me". Първоначално записана в сътрудничество с Пост Малоун и рапъра Future през 2019г., в момента парчето може да се похвали с над 900 милиона комбинирани глобални стрийма. 

Тракът бе представен в социалните мрежи миналата седмица, като Halsey написа в Instagram акаунта си: "В моята фенбаза отдавна се знае, че има демо на "Die For Me", в което участвам само аз. През цялото лято изпълнявах моята версия по време на турнето и тъй като толкова много хора я харесаха, реших да пусна "Die 4 Me" завършена. Оргомни благодарности на Пост Малоун, Louis Bell и Future за това, че ме включиха в оригиналното издание и съдействаха тази версия най-накрая да стане реалност."

 

С над 50 милиарда глобални стрийма Halsey е един от малкото изпълнители, които някога са имали четири различни песни, достигнали 1 милиард слушания в Spotify. Както през 2019 г., така и през 2020 г., тя се класира в Топ 5 на женските музиканти в Spotify. А тази година изпълнителката ще подари на феновете си още едно незабравимо преживяване и ще бъде хедлайнер на емблематичния фестивал Primavera в Испания.

Halsey продължава да разширява творческите си граници, оказвайки влияние отвъд музиката и отдадено се застъпва за важни каузи. Първата ѝ книга, "I Would Leave Me If I Could: A Collection of Poetry", дебютира в списъка с бестселъри на "The New York Times" през ноември 2020 г.

Снимка: ANIMATO MUSIC / UMG