Принц Хари и Меган Маркъл "не са станали част от общността" в техния квартал в САЩ, както твърдяха, пише "Daily Mirror".

Херцогът и херцогинята на Съсекс рядко могат да бъдат забелязани на публични места в Монтесито, където е разкошното им имение за 11 милиона паунда. Там те живеят сред някои от най-големите имена на Холивуд.

Описван като "Котсуолдс на Калифорния", уединеният град в окръг Санта Барбара може да се похвали с девствени плажове и затворени комплекси - с жители, известни или не, които са популярни с това, че имат нулева толерантност към папараците.

Embed from Getty Images

37-годишният Хари, който беше в Холандия със съпругата си за събитието "Invictus Games", каза за "Today Show" на NBC миналата седмица, че са били "посрещнати с отворени обятия" в Монтесито, добавяйки, че това е "толкова страхотна общност".

Колумнистът Ричард Минердс, който пише за "Montecito Journal", казва, че кралските особи "не са се появявали", откакто тайно се нанесоха там през юли 2020 г.

Той твърди пред "Times": "Хари и Меган не са станали част от общността и мисля, че на много хора им стана неприятно, че твърдят, че са. Мястото наистина е прекрасно, за да се разхождат и наслаждават наоколо", разправя той.

Хари още не е посетил и известният бар, с подчертано британско влияние, който се намира на "Old Kings Road".

Въпреки че се очаква през май да има публична изява - ще участва в местния турнир по поло.

Носи се слух, че Хари и Меган опитали да си купят бургери в града, но заради затруднения в логистиката на сигурността им, ги отказали.

Снимка: Getty Images