Докато Хайду Клум все още чака своите резултати от теста за коронавирус, звездата сподели хубава новина, касаеща нейния съпруг. Съдийката от "Америка търси талант", която от няколко дни е болна и стои изолирана в едната част на къщата си, качи в своя официален Инстаграм профил картинка на художника Джон Темплонуево с посланието "Любовта ще спаси света".

Вижте снимки на Хайди >>

В коментарите под изображението, показващо земното кълбо в болнично легло с маска на лице, наблюдавано през прозореца от останалите планети, държащи надпис "Оздравявай бързо", една от почитателките на Клум я попита дали са излезли резултатите ѝ.

"Том е добре, неговите са негативни. Днес трябва да получа моите", отговори блондинката.

Вижте тази публикация в Instagram.

art by @arkitekyuklid

Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum) на

През уикенда манекенката разкри, че тя и съпругът ѝ са се тествали за COVID-19, след като болестта се разпространи по целия свят, вземайки жертви и в Съединените щати. По-рано тя каза на феновете си, че не се чувства добре, като ѝ се наложило да посети повече от двама лекари, за да намери тест за коронавируса.

"Подобно на много от вас, аз също съм болна в продължение вече на седмица. За съжаление и съпругът ми, които преди няколко дни се върна от турне, се чувства зле. За наша безопасност решихме да останем разделени, докато не получим резултатите от тестовете за коронавирус. Не желаем да рискуваме и да заразим някой друг... Колкото и да искам да го прегърна и целуна, от значение е да постъпим правилно. Това са наистина странни времена... но в тези моменти човек си припомня кое е наистина важно - да пази хората, които обича. Социалното дистанциране е нещо, което трябва да сторим, за да бъдем отговорни. Всички сме заедно в това и от нас зависи да защитим своите близки, съседи и цялата общност. Виждам добрите постъпки на хората по целия свят, както и жестовете, които правят един за друг. Това ми вдъхва надежда! Изпращам ви цялата си любов. Заедно можем да преминем през това", гласят думите ѝ към трогателно кратко видео, разкриващо целувката им Том Каулиц през стъклото на прозорец, което тя сподели в социалната мрежа преди няколко дни.

Хайди се е разболяла по време на снимките на предаването "Америка търси талант" и оттогава се намира под карантина у дома си. Красавицата приема положението наистина сериозно и подхожда отговорно към себе си и околните.

Вчера телевизията, излъчваща шоуто, обяви, че докато заплахата е налице, то няма да се записва в присъствието на публика в залата.