По всичко личи, че годината върви повече от успешно за Хоакин Финикс, който преди няколко месеца получи няколко престижни награди за ролята си във филма "Жокера". А сега става ясно, че той и половинката му - актрисата Руни Мара, очакват първото си дете.

Вижте снимки >>

Двойката, която е заедно от четири години, винаги са пазили в тайна подробностите около личния си живот. Те не оповестиха официално и годежа си, който бе през юли миналата година. Но международните медии разкриха тайната тогава, разкриват я и сега.

"Дейли мейл" пише, че 45-годишният Финикс и 35-годишната Мара скоро ще стават родители за първи път, тъй като актрисата е бременна в шестия месец.

Според източници на медията раждането на бебето се очаква през лятото.

Хоакин Финикс и Руни Мара са се самоизолирали в дома си в Лос Анджелис от началото на пандемията. Но няколко папарашки снимки, направени докато актрисата отива в дома на сестра си Кейт (37-годишната сестра на Мара тази година за първи път отпразнува Деня на майката) с букет цветя и подарък в ръка, разкриват ревниво пазената от бъдещите родители тайна. На тези снимки се вижда ясно, че Руни Мара е бременна.

Скрийншот: Daily Mail/ Therma,SL/Backgrid