Социалните мрежи малко или много доближават хората до знаменитостите, позволявайки им да надзърнат, макар и за малко, в тяхното ежедневие. Разбира се, немалко потребители на различните платформи си мечтаят да привлекат по някакъв начин вниманието на звездите, превърнали се в техни идоли, затова често харесват снимките им или пишат коментари под тях, а понякога дори им изпращат лични съобщения, надявайки се на отговор... Естествено, нещата стоят по съвсем различен начин, ако не просто познаваш някое от популярните имена, но и си работил с него.

Вижте кадъра >>

Точно какъвто е случаят с Орлин Павлов, чиято последна семейна снимка бе коментирана от американския му колега Гари Дордън, добил световна известност с ролята си на криминалиста със специалност химия Уорик Браун от хитовия сериал "От местопрестъплението: Лас Вегас". Преди ден актьорът от крими поредицата постави сърце под кадъра на Павлов, на който певецът позира заедно със своята любима Диана и тяхната малка дъщеря Елизабет под последните слънчеви лъчи на залеза.

Изпълнителят на "Още малко" обаче не отговори по никакъв начин на Дордън, а единствено хареса емоджито. Така стори и с Диляна Попова, която сложи няколко влюбени човечета.

Орлин и Гари се срещнаха на снимачната площадка на третия филм на режисьора Ники Илиев - "Нокаут или всичко, което тя написа", завъртял се по родните киносалони преди няколко години. Лентата разказва историята на Арън (в ролята Дордън), който след редица травми се оттегля от професионалния спорт, след като е обявен за психически нестабилен. Той се среща с Жана (Саня Борисова) - момиче с подобни на него странности, което всички около нея са обявили за луда.

Двамата се впускат в нестандартна и комична любовна връзка, дирижирана от Боби (Павлов) - брат на Жана. Млад боец, който се опитва да използва ситуацията в негова полза и да върне Арън на ринга срещу себе си.

Той обаче се сблъсква с непредвидимостта на Арън и Жана, и невъзможността те да бъдат контролирани. Тяхната чистота и детска честност оказват своето въздействие.