Една от любимите дестинации на Мария Илиева е слънчева и гореща Флорида, по-точно - Маями, който е вторият по големина град в щата, разположен в югоизточната част на Америка. Доказателство за това е, че през миналата година певицата бе там няколко пъти. А последната ѝ визита бе между концертите от турнето ѝ из България.

Вижте снимки >>

Последните снимки, които красавицата качи в официалния си Инстаграм профил вчера, разкриват, че сега изпълнителката на "Всичко" отново се намира в топлата и екзотична дестинация, като този път неин верен спътник е двугодишният ѝ син Александър.

Пътешествието идва скоро след рождения ден на наследника на брюнетката, който бе през януари. Изображенията, качени в социалната мрежа, разкриват, че детето сякаш расте с дни.

"Животът е хубав", гласи посланието към кадрите, на които Илиева е облечена в тъмносиня тениска с бял надпис на гърдите и слънчеви очила, като е прибрала косата си във висок кок, а визията ѝ се допълва от слънчеви очила.

От своя страна, Александър, седнал в скута на майка си, носи светлосив екип със сини и червени ленти, а под разкопчаното му горнище се подава бяла тениска.

Фотографиите, събрали повече от 11 хил. харесвания, бяха коментирани от множество хора, сред които и популярни български имена. Емотикони във формата на сърца поставиха Преслава, Диляна Попова, Гала, Сантра, фотографът Коко Кръстев, танцьорът Атанас Месечков и др.