Председателката на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева сподели забавна и трогателна история по случай абитуриентския бал на една от грациите - Боряна Калейн.

Вижте снимки на Калейн >>

В пространния си пост, който Раева реши да изпрати Боряна по пътя на живота, тя разказва как преди време по време на тренировка емоционално и ядосано казала на Катрин Тасева, Невяна Владинова и Боряна Калейн, че не иска от тях само да играят без грешка, а да се съсредоточат да направят "не 3, а 5 пируета, не 2 шенета, а 4", да изкарат оценка над 22.000, и ще им даде всичко.

Тогава Калейн предложила да ѝ покаже какво иска. Извадила телефона си, в който имала снимка на Раева с костюм и чанта Chanel, и споделила, че желанието ѝ е да притежава тази чанта.

По време на Европейското първенство по художествена гимнастика в Баку, Калейн отбелязва резултат от 22.100, а Раева тотално е забравила за обещанието си. Момичето обаче не пропуска да ѝ напомни. Малко по-късно, когато Раева се прибира, опакова и изпраща мечтаната чанта на Боряна.

Раева завършва поста си с обръщение към Калейн:

"Искам да си много щастлива, защото го заслужаваш! Бъди винаги толкова смела, силна, можеща, усмихната, осъществявай мечтите си и не спирай да вярваш във възможностите си! Път осеян с прекрасни приключения, с много любов, смели решения, успехи, осъществени мечти и нестихваща енергия! Бъди, красавице! Обичам те! P.S.: И моля те, внимавай със сладкишите!"