Илиана Раева публикува видео от сватбата на дъщеря си Виолета и съпруга ѝ Георги Коруджиев, което вече има хиляди реакции в профила ѝ във Фейсбук. На него големият български футболист Христо Стоичков пее известната песен на Емил Димитров "Моя страна, моя България".

Вижте снимки от сватбата на Виолета >>

Към клипа президентката на Федерацията по художествена гимнастика и съпруга на колегата на Камата - Наско Сираков, написа:

"Споделям ви един клип от сватбата на дъщеря ми Виолета и синът ми Георги Коруджиев. Една от изненадите на сватбата беше гостите да пеят песни, чиито имена са залепени под масата на мястото, на което седят. На неповторимия Ицо Стоичков и ослепителната му съпруга Марияна се падна "Моя страна, моя България"! Разбира се, много от гостите не издържаха и станаха да пеят с него. Беше уникално усещане. Песента на великия Емил Димитров "Моя страна, моя България"е най-подходяща за моментното ми прекрасно състояние, че вече съм си у дома, в България..."

Преди дни Раева се завърна от Световното първенство по художествена гимнастика в Баку, където ансамбълът ни спечели бронз в многобоя и сребро от финалите на отделните уреди за съчетанието си с пет топки.