Джулиана Гани прекара последните седмици давайки най-доброто от себе си да изгради в социалните мрежи перфектния образ на любяща майка, страдаща за сина си, след като Илиян Найденов разпространи аудио записи, на които се чува как тя е готова да даде детето им в интернат, за да не може той да го вижда. Дни наред носителката на титлата "Мис Силикон" за 2013 г. търсеше както съвети, така и съдействие от потребителите на виртуалното пространство, жалвайки се, че в крайна сметка тя е тази, която не се е срещала с него, откакто се е върнала от почивката си в Кан.

По думите ѝ причина за това бил фитнес инструкторът, който не ѝ позволявал да припари до Давид, а по неговите - нейното собствено нежелание да ги посети в Монтана, където в момента се намират заедно с момчето. Без значение обаче каква е истината в тази игра на прехвърляне на вина, факт е, че еротичният модел най-после се събра с наследника си.

Вижте снимки >>

Наскоро тя публикува 24-часова история в Инстаграм кратко видео, на което се вижда как двамата с него четат детска книжка с илюстрации. Към клипа тя поставила надпис "мама", съпроводен от емотикон във формата на сърце, без обаче да уточнява къде точно е направен клипа. Въпреки кадрите, все още остава загадка дали двамата с някогашния шампион по класически културизъм са успели да заровят томахавката и да се разберат веднъж завинаги, слагайки край на войната, разиграваща се пред очите на широката публика.

Снимка: Официален профил в Instagram

Припомняме, че докато бе във Франция блондинката разбра, че съпругът ѝ си е писал с други жени, с които е планирал да има интимен контакт. Още докато бе там, тя се включи на живо чрез видео връзка в предаването "Преди обед" по bTV, за да обяви решението си да сложи край на брака си. По-късно тя използва интернет, за да разгласи, че доскорошния ѝ партньор се е опитвал да я разубеди да подаде документи за развод с помощта на подаръци и цветя. А впоследствие Найденов отрече всичко, което Гани каза, излагайки своята истина. Така той публикува аудио файловете, шокирали обществеността, в които знойната пловдивчанка не само го заплашва с убийство, но също така се опитва да му внуши страх, казвайки, че е готова да се раздели с Давид, давайки го на социални грижи.

След като шокиращите ѝ откровения видяха бял свят, Джулиана се постара да ги смекчи, изтъквайки онлайн, че казаното от нея е било в момент на силна емоционалност, без реално да мисли изреченото. Тогава тя дори направи обръщение към своите почитатели, уверявайки ги, че никога не се е отказвала от сина си, когото обича страшно много. Освен това изтъкна, че когато човек е ядосан, може да каже всичко, но в същото време подчерта, че сърцето на една майка винаги е свързано с това на нейната рожба.

Снимка: Официален профил в Instagram